Trampolína s ochrannou sítí Tiggy Junior trampoline Exit Toys průměr 140 cm černá

Popis produktu

Trampolína s ochrannou sítí Tiggy Junior od holandské značky Exit Toys je kompaktní kulatá trampolína o průměru 140 cm, se kterou se zabaví všechny děti od 3 do 5 let. Trampolína je vybavena ochranným lemováním v černo-šedém provedení, její vstup v nízké výšce umožňuje snadný přístup i pro menší děti. Trampolína Tiggy Junior byla speciálně navržena pro malé děti, které se teprve začínají učit skákat. Na rozdíl od velkých trampolín s kovovými pružinami, má tato trampolína elastické gumové pásky, které umožňují plynulé a měkké skákání, takže se děti tak rychle neunaví a vydrží déle skákat.

O ochranu dětí při skákání se postará kvalitní ochranná síť, která je připevněna až k ploše na skákání. Zahradní trampolína Tiggy Junior je díky své velikosti vhodná jak do exteriéru, tak do interiéru, děti ji mohou využívat celoročně. Velice snadno se skládá, váží pouhých 17 kg. Její celkový průměr i se sítí je 170 cm, dosahuje výšky 198 cm. Plocha na skákání má průměr 106 cm a je ve výšce 34 cm od země. Trampolína stojí na 6 pevných nohách a je vybavena robustním kovovým rámem, který je ošetřen práškovou technologií pro delší životnost.

Na trampolíně si skvěle zacvičí menší děti, které si postupně zlepšují své schopnosti, trénují si svalstvo na rukou a nohou, učí se odhadovat vzdálenosti a sílu odrazu. Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, GS, EN71. Trampolíny se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, vydrží ve vaší zahradě dlouhá léta a poskytnou zábavu celé rodině.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu140*198 cm
Celková výška198 cm
Hmotnost17 kg
Průměr140 cm
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.