Trampolína s ochrannou sítí Dynamic Groundlevel Exit Toys do země 305 cm průměr černá

Popis produktu

Trampolína s ochrannou sítí Dynamic Groundlevel od holandské značky Exit Toys je špičková trampolína o průměru 305 cm, kterou zabudujete do země a zabaví se s ní jak dospělí, tak děti od 3 let. Kvalitní a robustní trampolína je dodávána spolu s bezpečnostní sítí, takže v ní můžete skákat bez jakýchkoli starostí. Je vybavena 64 oboustrannými kónickými pružinami o délce 25 cm, které umožňují lepší a vyšší výskok, takže zůstanete ve vzduchu delší dobu, vyzkoušíte si spoustu nových triků a zažijete spoustu skvělých zážitků.

Trampolína umožňuje pohodlné skákání i pro menší děti, které si postupně zlepšují své schopnosti, trénují svalstvo na rukou a nohou, učí se odhadovat vzdálenosti a sílu odrazu. Trampolína je vybavena extra stabilním rámem o tloušťce 4,2 cm, který je pozinkován a ošetřen práškovou technologií, díky čemuž skvěle odolává nepříznivým povětrnostním vlivům a korozi. Luxusní černý vzhled trampolíny působí moderně, ozdobí každou zahradu, ochranný okraj trampolíny je po instalaci v jedné rovině s trávníkem, takže působí přirozeně a harmonicky se svým okolím.

Při skákání na trampolíně je důležitá napnutá ochranná síť, která je na místě vstupu překryta pro maximální bezpečnost, a rovněž jsou sloupky pokryty ochrannou pěnovou vrstvou. Mezi další bezpečnostní prvek patří i ochranná matrace pružin se síťkou, která při skákání zabrání vklouznutí chodidla do prostoru s pružinami. Výška trampolíny je 183 cm, její celkový průměr i s bezpečnostní sítí činí 329 cm, váží 107 kg. Doporučená nosnost trampolíny je 130 kg, přičemž celková testovaná nosnost trampolíny je 650 kg. Plachta na skákání má průměr 215 cm.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Trampolíny se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, vydrží ve vaší zahradě dlouhá léta a poskytnou zábavu celé rodině!


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu305*183 cm
Celková výška183 cm
Hmotnost107 kg
Nosnost130 kg
Průměr305 cm
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.