Trampolína Dynamic Groundlevel Sports Exit Toys do země 305*519 cm černá

Popis produktu

Trampolína Dynamic Groundlevel Sports od holandské značky Exit Toys je kvalitní trampolína o rozměrech 305*519 cm, kterou zabudujete do země a zabaví se s ní jak dospělí, tak děti od 14 let. Trampolína je vybavena 96 oboustrannými kónickými pružinami o délce 25 cm, které umožňují lepší a vyšší výskok, takže zůstanete ve vzduchu delší dobu, vyzkoušíte si spoustu nových triků a zažijete spoustu skvělých zážitků.

Trampolína umožňuje pohodlné skákání i pro menší děti, které si postupně zlepšují své schopnosti, trénují svalstvo na rukou a nohou, učí se odhadovat vzdálenosti a sílu odrazu. Trampolína je vybavena extra stabilním rámem o průměru 4,2 cm, který je pozinkovaný a ošetřený práškovou technologií, díky čemuž skvěle odolává nepříznivým povětrnostním vlivům a korozi. Luxusní černý vzhled trampolíny působí moderně, ozdobí každou zahradu, ochranný okraj trampolíny je po instalaci v jedné rovině s trávníkem, takže působí přirozeně a harmonicky s okolím.

O ochranu nohou při skákání se postará praktická matrace pružin se síťkou, která brání vklouznutí chodidla do prostoru s pružinami. Celkové rozměry trampolíny jsou 305*519 cm, její váha je 197 kg. Doporučená nosnost trampolíny je 130 kg, přičemž celková testovaná nosnost trampolíny je 650 kg. Plocha pro skákání má rozměry 215*429 cm. Vnější dopadová zóna se zelenými rohožemi není součástí balení.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Trampolíny se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, vydrží ve vaší zahradě dlouhá léta a poskytnou zábavu celé rodině!

Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 14 let
Rozměry produktu305*519 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost197 cm
Nosnost130 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.