Trampolína Activity Center 2v1 smarTrike skládací kulatá s 92 cm obvodem s rukojetí na držení od 12 měs

Popis produktu

Moderní multifunkční trampolína Activity Center 2v1 od špičkového výrobce smarTrike dokáže růst s vaším dítětem již od 12 měsíců. Průměr trampolíny je 90 cm a její celková nosnost je 25 kg. Její okraj, včetně elastických pásů, je chráněn kvalitní textilií, ozdobenou krásnými obrázky barevných obláčků a balónů. Děti se tak mohou těšit na hodiny plné skvělé zábavy, během kterých si budou zlepšovat kognitivní schopnosti, rozvíjet motoriku, smysl pro rovnováhu, stabilitu a posilovat své svaly. Povrch trampolíny je chráněn UV filtrem, díky kterému si zachová své krásné barvy i po letech používání.

Trampolína roste s dítětem

  • od 12 měsíců: dítě začíná skákat na trampolíně, přičemž se může spolehnout na opěrku rukou, která mu dodá jistotu a pocit bezpečí. Učí se správně udržovat stabilitu a rovnováhu.
  • od 24 měsíců: hned, jak dítě dokáže udržovat stabilitu a cítí sebedůvěru, mohou rodiče odmontovat opěrku rukou, takže si děti budou užívat samostatné skákání.

Trampolína od smarTrike se vyznačuje vysokou odolností a dlouhou životností. Vysoce kvalitní elastická plocha na skákání a pevné elastické pásy zaručují, že se vaše děti budou těšit z trampolíny po dlouhá léta. Skládací trampolína umožňuje snadnou manipulaci, snadno se rozkládá i skládá. Odnímatelná rukojeť je protiskluzová, její povrch je ze speciální pěny, takže je příjemná na dotek. Od povrchu trampolíny se nachází ve výšce 50 cm. Výška odrazové plochy na skákání od země je 19,5 cm a stojí na 5 pevných nohách, které mají ve spodní části gumové ukončení. Díky tomu pevně stojí na místě a neklouže. Trampolína je vhodná zejména do interiéru, v případě pěkného počasí se dá využít i v exteriéru, splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy.

Vlastnosti

  • roste s dítětem od 12 měsíců
  • multifunkční využití
  • rozvíjí kognitivní schopnosti, motorické schopnosti
  • nosnost 25 kg
  • protiskluzová rukojeť s pěnovým povrchem
  • ochranná textilie s barevným vzorem míčků a balónů
  • výška skákací plochy 19,5 cm od země
  • výška rukojeti 50 cm od skákací plochy
  • UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • vhodná pro chlapce i dívky

SmarTrike je celosvětově nejprodávanější, a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek a odrážedel. Na trhu působí již dekádu, neustále rozšiřuje svou nabídku o další prvotřídní hračky pro nejmenší, mezi které patří i multifunkční trampolína 2v1 Jump. smarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích hraček pro děti. Produkty značky smarTrike splňují nejvyšší bezpečnostní standardy, které jsou zárukou nejvyšší kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu92*92*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení97*9*93 cm
Výška rukojeti70 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost8 kg
Nosnost25 kg
Průměr92 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.