Traktor na šlapání a přívěs Farmer XL GreenTractor+Trailer Smoby zelený s polohovatelným sedadlem a se zvukem 142 cm

Popis produktu

Dětský šlapací traktor s přívěsem Farmer XL od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající dárek pro děti již od 3 let. Robustní traktor v originálním zeleném provedení působí realisticky, děti si s ním zahrají na farmáře, přičemž využijí i praktický přívěs se 2 koly, který lze k němu jednoduše připojit. Pohodlné sedadlo s opěrkou lze nastavit podle potřeb dítěte ve 3 různých polohách, takže snadno dosáhne na pedály. Dítě může jezdit po zahradě, hřišti nebo na procházkách s rodiči a zábavně tak trávit čas na čerstvém vzduchu. Robustní kola jsou vhodná do každého terénu, dítě je ovládá volantem s mechanickým klaksonem, díky kterému může zatroubit jako skutečný řidič. Otevíratelná kapota v přední části traktoru umožní dětem přístup k motoru, díky čemuž si mohou zahrát i na opraváře a mechaniky.

Krytý řetězový pohon umožňuje snadné ovládání traktoru, navíc je chráněn před prachem a nečistotami, řetěz lze v případě potřeby upravit. Šlapací traktor je vyroben z pevných a odolných plastů nejvyšší kvality, díky čemuž disponuje vysokou nosností až 50 kg. V přívěsném vozíku může dítě odvézt náklad o maximální hmotnosti 25 kg. Povrchová úprava s anti UV filtrem zaručí, že si traktor zachová krásný vzhled i po dlouhé době. Dětský pracovní stroj představuje skvělou hračku pro malé kluky, kteří si díky němu rozvíjejí pohybové a motorické dovednosti. Šlapáním do pedálů se posiluje svalstvo na nohou, při jízdě si děti rozvíjejí reflexy a odhad vzdáleností.

Díky dětskému traktoru tráví čas venku na čerstvém vzduchu, posilují imunitu. Při hře na stavbaře nebo farmáře se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti. Celkové rozměry traktoru s přívěsem jsou 142*44*55 cm. Špičkový francouzský výrobce Smoby přináší moderní hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu142*44*55 cm
Rozměry balení80*40*45 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.