Topinkovač Tefal Toaster Express Smoby se dvěma chleby a vyskakovací mechanikou šedo-olivový

Popis produktu

Topinkovač se 2 chleby Tefal Toaster Express od francouzského výrobce Smoby představuje originální dárek pro všechny děti od 3 let, které si rády hrají na povolání kuchařů. Topinkovač v elegantním tmavě šedém provedení s olivovými detaily zabaví chlapce a dívky při hře v kuchyňce. Topinkovač je vybaven praktickou vyskakovací mechanikou, díky které po stisknutí knoflíku dokážou krajíčky chleba vyskočit do vzduchu jako u skutečného topinkovače. Topinkovač je vyroben z kvalitního plastového materiálu, je ergonomicky tvarovaný pro co nejlepší uchopení. Na boku topinkovače se nachází logo mini Tefal.

Dětský topinkovač má rozměry 15*6*8 cm. Děti jej využijí při každodenní hře v kuchyňce nebo se s ním zabaví i samostatně. Při hře na povolání kuchařů zjišťují, jak fungují různé domácí spotřebiče a přístroje, a tak se přibližují světu dospělých. Hravým způsobem si rozvíjí logické myšlení, trénují si jemnou motoriku a pomáhají svým rodičům v kuchyni. Při hře s kamarády a sourozenci si také zlepšují vyjadřovací schopnosti, snáze a rychleji si vytvářejí sociální vazby

Francouzský výrobce Smoby přináší špičkové plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou originálního vzhledu a francouzské kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu15*6*8 cm
Celková výška8 cm
MechanickéAno
Hmotnost113 g
Notebez batérie
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.