Toaletní voda pro nejmenší Scented Water Kaloo Blue 50 ml modrý medvěd od 3 měsíců

Popis produktu

Toaletní voda Blue Scented Water od francouzského Kaloo představuje vynikající dárek pro všechna miminka již od 3 měsíců. Voňavá toaletní voda bez alkoholu je klinicky testována, respektuje maximální bezpečnost a ochranu dětí. Používá se na navonění dětí, jejich oblečení a pokojíčku. Okouzlující flakónek s plyšovým uzávěrem ve tvaru medvídka poslouží i jako ozdobný doplněk, přičemž ho využijete i na vyprávění příběhů o lesních zvířátkách. Obsah flakónku je 50 ml a je zabalen v nádherné krabičce, takže jí potěšíte své blízké při jakékoliv příležitosti.

Rodiče, spolu s dětmi, budou nadšeni lehkou vůní s tóny bergamotu, která krásně rozvoní své okolí. Skvělá toaletní voda vytvoří nejen voňavou, ale i útulnou atmosféru, plnou radosti a zábavy. Originální toaletní voda splňuje nejvyšší kritéria kvality a standardy, je vhodná pro nejmenší miminka. Víčko ve tvaru plyšového medvídka je příjemně měkké, hebké k citlivé dětské pokožce. Kulatá lahvička s toaletní vodou je vyrobena z kvalitního skla.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení6*6*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Objem L50 ml
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.