Textilní medvěd modrý Organic Cotton Doudou Bear Blue Kaloo Textilní medvěd modrý Organic Cotton Doudou Bear Blue Kaloo

Popis produktu

Textilní medvěd Doudou Bear Blue od francouzské společnosti Kaloo je vynikající dárek pro nejmenší miminka již od narození. Textilní medvídek na mazlení s výškou 20 cm v modrém provedení se stane nerozlučným společníkem každého miminka. Měkoučký medvídek v praktickém čtyřúhelníkovém tvaru umožňuje dětem ho snadno zkoumat dotyky a kousáním. Díky elegantní dárkové krabici potěšíte své nejbližší při jakékoliv příležitosti. Při výrobě byly použity výhradně vlákna z bavlny, která rostla bez použití chemických pesticidů, aby se snížil dopad na životní prostředí a vašemu dítěti se dostala do rukou bezpečná a ekologická hračka.

Textilní mazlíček s kapucí na spaní přinese každému miminku krásné sny a během spánku se k němu mohou tulit. Medvídek Kaloo je jedinečný v tom, že zachycuje vůni miminka, což je důležité zejména v prvních týdnech po narození, protože dítě se díky tomu s hračkou cítí bezpečně. Při textilní hračce se není třeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ta nejvyšší standardy. Dá se velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých textilních a plyšových hraček s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20 cm
Rozměry balení16*6*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteOrganic BIO cotton
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.