Taštička přes rameno Flowers Les Bagages Corolle Messenger Lunch Bag Isotherm květinková 21*22*10 cm

Popis produktu

Překrásná novinka z dílny francouzské značky Corolle vás okamžitě chytí za srdce. Taštička přes rameno Flowers Les Bagages Corolle pro děti od 3 let představuje jedinečný módní doplněk, díky kterému se vaše dcerka dokonale sladí s milovanou panenkou Corolle. Překrásná růžová taška přes rameno s rozměry 21*22*​10 cm je promyšlená do toho nejmenšího detailu a její objem 4 litry je jako stvořený pro děti. Světle růžová crossbody taška s květinovým vzorem a třpytivými detaily má jednu prostornou přihrádku, do které si děti pohodlně uloží nejen oblíbené hračky, ale i svačinu, svačina a nápoj na výlety. Taška přes rameno Flowers Les Bagages od Corolle je nejen designově, ale i funkčně sladěná s batohem na kolečkách ze stejné kolekce.

Důkladně propracovaná taška přes rameno se vzorem květů je vyrobena z prvotřídních materiálů a potěší každou malou cestovatelka, která se od nynějška může za dobrodružsví vydat spolu se svou voňavou panenkou Corolle. Překrásná crossbody taška Corolle se díky nastavitelným popruhem přizpůsobí každému dítěti a prostřednictvím štítku na jmenovku si mohou děti svou novou oblíbenou tašku označit. Výjimečná taška-kabelka z dílny značky Corolle se svým designem perfektně hodí k panenkám Corolle a množství doplňků, které hru přemění na neuvěřitelný zážitek. Není přece nic krásnějšího, než být do detailů sladěná se svou milovanou panenkou. Tašku v případě potřeby očistěte navlhčeným hadříkem.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • růžová taška přes rameno
  • pro děti od 3 let
  • rozměry 21*22*​10 cm
  • objem 4 litry
  • dokonale sladěný s panenkami Corolle
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu21*22*10 cm
Celková výška21 cm
Hmotnost0,2 kg
Objem L4 l
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.