Taška veverka Kids Bag&fixed Trolley Squirrel toT's-smarTrike na kolečkách z neoprenu

Popis produktu

Nádherná taška Veverka od renomovaného výrobce smarTrike je skvělý produkt, který je součástí elegantní a módní linie toT's, která v sobě skrývá praktické doplňky pro děti v nejvyšší kvalitě. Cestovní taška s motivem veverky je vyhotovena z neoprenu – kvalitní látky, která se vyznačuje vysokou pevností, voděodolností. Taška je díky tomu ultralehká a také má vynikající izolační vlastnosti. Chlapci i holčičky od 3 let ocení nádherný design v modro-bílém provedení a budou nadšení z nové tašky, kterou mohou táhnout za sebou na kolečkách.

Přednosti cestovní tašky Kids Bag&Fixed Trolley

  • vyhovuje požadavkům leteckých společností pro velikost příručních zavazadel
  • prostorný úložný prostor
  • 2 kapsičky na zip v přední části
  • 2 boční kapsy na láhve
  • nastavitelné klipsny na popruzích
  • vozík s kvalitními kolečky a podstavcem
  • nastavitelná teleskopická rukojeť v 2 polohách
  • jednoduché čištění
  • moderní nadčasový design

Děti se při balení mohou spolehnout na dostatek úložného prostoru v hlavní části batohu a rovněž využijí i 2 kapsičky v přední části batohu. Dětský batoh nabízí také boční přihrádky, do kterých si děti mohou dát láhve s oblíbeným nápojem. Taška se přizpůsobuje potřebám dětí i díky klipsovému systému na popruzích a teleskopické rukojeti, která se dá nastavit ve 2 polohách. Povrch tašky se dá jednoduše čistit navlhčeným hadříkem. Důkladně propracované příruční zavazadlo pro děti je nejen praktické, ale poslouží dětem jako designový doplněk, propracovaný do nejmenšího detailu. Rozměry tašky na kolečkách jsou 30*14*41 cm.

SmarTrike je špičkový výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které na světovém trhu nemají konkurenci. Nejnovějším řadou produktů jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toT's. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby rodičů a jejich dětí. Doplňky jsou vyráběny z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu30*14*41 cm
Celková výška41 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,0 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.