Přebalovací taška jako batoh Vancouver Backpack Dark Cherry Blossom Beaba s doplňky 22 l objem 42 cm zelená

Popis produktu

Užívejte si rodičovství naplno díky Beaba a neztrácejte svůj styl ani během toho nejkrásnějšího období. Přebalovací taška Beaba Vancouver Backpack Dark Cherry Blossom v zelené barvě s potiskem je praktický prostorný batoh, do kterého uložíte vše, co budete na procházce s děťátkem potřebovat. Přebalovací taška/batoh je navržena tak, aby rodičům usnadnila procházky a přebalování mimo domov. Přebalovací taška ve tvaru batohu vám umožní naplno se věnovat děťátku, jelikož ruce budete mít volné. Prostorná taška se otevírá široce, proto v ní rychle naleznete přesně to, co hledáte. Uzavírá se oblíbeným stahovacím patentem se šňůrkami a karabinkou ve tvaru písmene B.

Aby byla taška maximálně praktická, je rozdělena na několik přihrádek a v zadní části zad nechybí ani kapsa na samotnou přebalovací podložku, která se uzavírá zipem. Moderní rodiče se nepochybně potěší také samostatné složce na notebook. Součástí tašky je také termoobal na jídlo, přebalovací podložka, obal na kosmetiku a popruhy na kočárek. Dostatek úložného prostoru na drobnosti poskytnou i menší vnější přihrádky. Taška ke kočárku má celkový objem 22 litrů a bez problémů se do ní vejdou věci rodičů i miminka. Tašku můžete očistit vlhkým hadříkem.

Oblíbená francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány také odbornými porotami.

Vlastnosti

  • přebalovací taška - batoh
  • množství úložného prostoru
  • s termoobalem na jídlo
  • obsahuje přebalovací podložku
  • se sáčkem na kosmetiku
  • objem 22 litrů
  • moderní design tašky
  • praní na jemném cyklu
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu32*20*42 cm
Celková výška42 cm
Rozměry balení32*20*42 cm
Hmotnost1,14 kg
Objem L22
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.