Tác Princezny Tea Time Tray XL Smoby s čajovou soupravou 19 dílů

Popis produktu

Servírovací tác s čajovou soupravou Princezny je nejnovější hračka z dílny francouzského výrobce Smoby a potěší všechny holčičky od 3 let, které touží po příjemných čajových posezeních se svými rodiči, či malými kamarádkami a hrát si na skutečné princezny z pohádky. Bílý servírovací tác s čajovou soupravou v růžovém provedení a motivem Disney Princezny okouzlí každé malé děvčátko, které má rádo Disney pohádky o odvážných princeznách.

Dětský servírovací tác s čajovou soupravou je vyroben z kvalitního plastu, který je na dotek příjemně jemný. Celá 17dílná čajová souprava s táckem obsahuje tyto doplňky: čajník s poklicí, nádobku na cukr, hrnek na mléko, 2 šálky, 2 číše, 2 lžičky, 2 vidličky, 2 nože a 2 talířky. Na doplňcích čajové soupravy, jakož i na servírovacím tácku, se nacházejí vyobrazené veselé obrázky Disney Princezny. Dětská hračka pomáhá rozvíjet představivost a fantazii a děti si tříbí komunikační dovednosti.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou originálního francouzského designu dětských hraček. Rozměry hračky jsou 34*27*9 cm, přičemž výška tácku s doplňky je 9 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu27*34*8 cm
Rozměry balení28*8*35 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.