Tablet elektronický Hello Maestro Contens Educa pro děti od 5 let francouzský – vysvětluje svět kolem nás

Popis produktu

Elektronický tablet Hello Maestro Contens od španělského výrobce Educa je vynikající hračka pro všechny děti od 5 let. Dětský tablet slouží jako základna pro 8 interaktivních karet, které dítěti dávají informace lidském těle, slavných objevitelích, historii a vynálezech. Chlapci i dívky se potěší 3 herním módům, které zahrnují objevování (popis dané oblasti), obecné znalosti (odpovídání stisknutím správného obrázku) a nechybí ani hudební mód. Jazykové rozhraní tabletu je ve francouzštině, takže se dítě nejen učí o okolním světě, ale i cizí jazyk. Tablet se jednoduše ovládá a funguje na baterie typu 3 x AAA/LR03, které nejsou součástí balení. Chlapci i dívky se s touto interaktivní hračkou zabaví na dlouhé roky.

Didaktický tablet s aktivitami pomáhá vzdělávat děti už od útlého věku. Tablet je vyhotoven z kvalitního plastového materiálu, je zdravotně nezávadný, děti si s ním mohou bez obav hrát. Spolu s ním si procvičí i jemnou motoriku, soustředění a paměť. Učí se vyslovovat názvy zvířátek přirozenou a hravou formou. Tříbí si bystrý úsudek, smějí se a baví.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení31*24*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost231 g
JazykFrench
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.