Tablet elektronický Nuevo Cuentacuentos Educa se 4 pohádkami a aktivitami ve španělštině od 2 let

Popis produktu

Elektronický tablet Cuenta Cuentos od španělského výrobce Educa je skvělá hračka pro všechny děti od 2 do 6 let. Dětský tablet slouží jako základna pro interaktivní karty s obrázky, z nichž každá obsahuje originální příběh. Pro děti je připraveno 12 interaktivních karet se 4 pohádkami: 3 prasátka, Želva a zajíc, Šípková Růženka, Jeníček a Mařenka. Ke každému příběhu jsou přiděleny veselé aktivity a hudba, se kterými se dítě výborně zabaví a lépe si zapamatuje příběhy. Interaktivní hračka funguje ve španělském jazyce, takže se dítě učí také základy cizího jazyka.

Didaktický tablet pomáhá vzdělávat děti již od útlého věku. Tablet je vyhotoven z kvalitního plastového materiálu, je zdravotně nezávadný, děti si s ním mohou bez obav hrát. Spolu s ním si procvičí také jemnou motoriku, soustředění a paměť. Tříbí si bystrý úsudek, smějí se a baví při příbězích, přičemž si vybírají různé druhy aktivit. Dětský tablet funguje na 3 baterie typu AAA, které nejsou součástí balení.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
NoteBattery: 3 x AAA (not included)
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.