Tablet elektronický Junior English Educa Učíme se anglická slovíčka ve španělštině od 4 let

Popis produktu

Elektronický tablet Junior English od španělského výrobce Educa představuje vynikající didaktickou hračku pro děti od 4 do 8 let. Dětský tablet slouží jako základna pro 12 interaktivních karet, se kterými se děti naučí nová slovíčka v anglickém jazyce, která jsou přiřazena k pěkným obrázkům, díky kterým si nová slovíčka snáze zapamatují. Jazykové rozhraní tabletu je ve španělštině, takže dítě nejen poznává nová anglická slovíčka, ale získává také základy španělštiny. Tablet dokáže vydávat zvuky, díky čemuž se kluci i holčičky ještě lépe zabaví s touto výbornou interaktivní hračkou.

Didaktický tablet s aktivitami pomáhá vzdělávat děti již od útlého věku. Tablet je vyhotoven z kvalitního plastového materiálu, je zdravotně nezávadný, děti si s ním mohou bez obav hrát. Spolu s ním si procvičí kromě abecedy také jemnou motoriku, soustředění a paměť. Učí se nová slovíčka přirozenou a hravou formou. Tříbí si bystrý úsudek, rychleji přijímají nové informace. Dětský tablet funguje na 3 baterie typu AAA, které nejsou součástí balení.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.