Superpack hry Enchantimals 4v1 Educa 2 x 25 puzzle, pexeso a domino

Popis produktu

Superpack hry Enchantimals 4v1 je výborná sada dětských her od španělské společnosti Educa, vhodná pro děti od 3 let. Je inspirována populárními čarodějnickými holčičkami a jejich zvířátky z příběhu Enchantimals, které si oblíbily mnohé děti. Tato sada her poskytne dětem a jejich kamarádům spoustu zábavy. Sada obsahuje čtyři hry v jednom: 2x puzzle, pexeso a domino. Obrázky puzzle mají 2 x 25 dílků. Sada puzzle, pexesa a domina představuje skvělý způsob, jak strávit volný čas. Obrázky ve hře jsou velmi kvalitní a plné barev.

Dětské puzzle jsou výbornou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma, jak strávit nejen dlouhé zimní večery. Puzzle se po sestavení dají slepit a pověsit na zeď či nástěnku, jako pěkný obrázek nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Pexeso je nadčasová hra, která děti zabaví na dlouhou dobu. Hrou s pexesem a dominem si děti trénují vizuální paměť.

Educa je španělská společnost specializující se na výrobu logických hraček, vzdělávacích her či puzzle. SuperPack Enchantimals je kvalitní evropský výrobek splňující všechny bezpečnostní a kvalitativní kritéria. Díky hračkám Educa se dítě naučí každý den něco nového.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu32*24 cm
Rozměry balení41*29*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle50
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.