Panenka Fofuchas zpěvačka Lisa Educa Obleč ji sama od 6 let

Popis produktu

Panenka Fofuchas - zpěvačka Lisa je fantastická kreativní hračka pro holčičky od 6 let. Panenka, kterou si dítě samo oblékne je zajímavá hračka pro všetkyšikovné ručičky. Balení Fofuchas Educa obsahuje pěnové tělo panenky, které děti mohou oblékat, 5 plastových listů různých barev, na které si děti nakreslí části oblečení podle přiložených vzorů, lepicí pásku, kartonové části, nálepky očí a úst a návod k použití. Dítě si podle vzorů nakreslí jednotlivé kousky oblečení a doplňky pro panenku, vystřihne jejich, slepí a panenku oblékne. K panence je přiložen návod a také si můžete prohlédnout video návod na stránce výrobce Educa.

Výsledkem kreativní hry vašeho holčičky bude zpěvačka Lisa v třpytivém oblečení s mikrofonem, veselým účesem a stylovým kloboučkem. Výška panenky je 30 cm a její výroba je pro dítě velká zábava. Fofuchas s velkýma očima a krásným úsměvem je skvělým dárkem pro vaše tvůrčí holčičku. Děti k vlastnoručně vyrobené panence mají zvláštní vztah, protože zábava začíná již při její výrobě, nejen při samotné hře s panenkou.

Dětská panenka Educa Fofuchas se skládá jednoduše, děti nabývají jistou zručnost při manipulaci s malými předměty. Posilují jemnou motoriku a zároveň si pěstují trpělivost a preciznost práce. Španělská společnost Educa se zaměřuje na produkci dětských společenských hiee a puzzle. Panenka pro dívky Fofucas Paula je kvalitní evropský výrobek, který splňuje přísné evropské kritéria. Dopřejte své malé slečně radost z vlastnoruční výroby panenky, se kterou se zabaví již při jejím stavění a ještě více při pozdější hře se zpěvačkou Lisou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení34*30*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.