Stylová panenka Fofuchas kuchařka Sandra Educa Obleč ji sama od 6 let

Popis produktu

Stylová panenka Fofuchas - kuchařka Sandra je originální panenka pro kreativní dívky od 6 let. Balení Fofuchas Educa obsahuje pěnové tělo panenky, které děti mohou oblékat, 5 plastových listů různých barev, na které si děti nakreslí části oblečení podle přiložených vzorů, lepicí pásku, kartonové části, nálepky očí a úst a návod k použití. Pomocí všech těchto součástí si děti nakreslí a vystřihnou oblečení, do kterého pak svou panenku obléknou. Panenka pro děti se skládá z jednotlivých částí, které je třeba vystřihnout, přilepit, složit a nastavit podle přiloženého návodu.

Výška panenky je 30 cm a její výroba je pro dítě velká zábava. Fofuchas s velkýma očima a krásným úsměvem je skvělým dárkem pro vaše tvůrčí holčičku. Výsledkem kreativní hry vašeho děvčátka tak bude panenka - kuchařka Sandra oblečená v typickém bílém šéfkuchařský oblečení, s bílou čepičkou a narozeninovým dortem. Děti k vlastnoručně vyrobené panence mají zvláštní vztah, protože zábava začíná již při její výrobě, nejen při hře na kuchařů.

Dětská panenka Educa Fofuchas se skládá jednoduše, děti nabývají jistou zručnost při manipulaci s malými předměty. Posilují jemnou motoriku a zároveň si pěstují trpělivost a preciznost práce. Španělská společnost Educa se zaměřuje na produkci dětských společenských her a puzzle. Panenka pro dívky Fofucas Sandra je kvalitní evropský výrobek, který splňuje přísné evropské kritéria. Dopřejte své malé slečně radost z vlastnoruční výroby panenky, se kterou se zabaví již při jejím stavění a ještě více při pozdější hře na kuchařů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení34*30*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.