Stůl Zahradník De Jardinage 2v1 Smoby dvoudílný se zahrádkou a pískoviště/bazén s krytem a 15 doplňky od 24 měsíců

Popis produktu

Francouzský Smoby přináší všem chlapcům a dívkám od 2 let originální a moderní zahradní stůl De jardinage 2v1, se kterým zažijí množství zábavy a radostných chvil při hře na zahradníky. Stůl Zahradník je vyhotoven v nádherné kombinaci barev – zelená, bílá, modrá a červená, díky čemuž se stane ozdobou každé zahrady a dvora. Multifunkční stolek v sobě skrývá dvě navzájem oddělené komory – dítě si jednu komoru může naplnit pískem nebo vodou, prostor druhé komory může využít jako zahrádku, v níž si bude pěstovat vlastní rostliny, zalévat je a starat se o ně. Obě komory lze přikrýt vrchním krytem.

Dvoudílný dětský stolek si děti oblíbí na první pohled. Spolu s ním si mohou zahrát na povolání zahradníků, díky čemuž si rozvíjejí pozitivní vztah k přírodě, nabírají pocit zodpovědnosti a přibližují se světu dospělých. O ještě lepší zábavu se postará vynikající sada 15 doplňků, se kterými bude jejich hra ještě realističtější. Těšit se mohou na zahradní košík s motyčkou, modrou konvičkou, hrabičkami, rydlem, lopatkou, dýničkou, mrkvičkou a nechybí ani 2 květináče, do kterých si zasadí kytičky. Toto zahradní nářadí je naučí, na co slouží jednotlivé nástroje, a jak je správně používat. Rozhodnou se, jaké rostlinky a květy si zasadí, přičemž sledují jejich růst a pečlivě je zalévají.

Když se děti postarají o zahrádku, mohou si volnou komoru ve stolku naplnit vodou nebo pískem, stavět si hrady, zámky, hloubit tunely a naplno se ponořit do světa fantazie a představivosti. Malí stavitelé mají k dispozici zelenou lopatku, hrabičky a 2 krásné bábovičky do písku. Pro malé námořníky čeká překvapení v podobě červené loďky – stolek napustí vodou a zažijí osvěžující zábavu při hře na lodní kapitány a piráty. S kamarády a sourozenci tak zažijí mnoho radostných chvil a zážitků, přičemž si budou vyprávět vzrušující dobrodružství. Při hrách si děti mohou hrát v příjemném chládku – stolek nabízí také otvor pro upevnění slunečníku (není součástí balení).

Stolek De Jardinage vyniká zejména svou multifunkčností. Děti ho využijí jako pískoviště, bazének pro loďku a zahradu. To však není vše – po přikrytí vrchním krytem se stolek změní na klasický dětský stolek, takže si děti mohou kreslit obrázky, obědvat nebo si s kamarády a sourozenci zahrají stolní hry. Při používání jedné komory jako zahrádky, se dá druhá komora přikrýt s krytem a děti se tak budou moci procvičovat kreslení rostlin a květin, zachytí jejich věrnou podobu. Rozvíjejí si také jemnou motoriku, komunikační schopnosti a objevují vlastní osobnost. Nádherný dětský stolek je díky 4 plastovým nohám, vyrobeným nejmodernější technologií Blow Molding, velmi pevný a stabilní. Jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, díky kterému si zachová své zářivé barvy i po dlouhém čase. Je velmi kompaktní – díky rozměrům 69*69*46 cm se dá využít i v menších prostorách, dokonce i na terase bytu.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu69*69*46 cm
Celková výška46 cm
Výška pracovní plochy46 cm
Rozměry balení70*17*72 cm
Celková délka69 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,3 kg
Barvazelená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.