Stůl pro děti KidTable Smoby zelený s UV filtrem od 18 měsíců

Popis produktu

Stůl pro děti KidTable je moderní a originální zahradní doplněk od francouzského výrobce Smoby, který je vhodný pro chlapce a dívky již od 18 měsíců. Stolek je vyhotoven v zeleno-bílé barevné kombinaci a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru, který zabrání jejich vyblednutí. Ke stolku se pohodlně usadí 4 děti, které si mohou vychutnávat občerstvení se svými sourozenci a kamarády na zahradě nebo uvnitř domu. Dětský stolek se výborně hodí k domečkům Smoby a dalším zahradním doplňkům z kolekce, mezi které patří i prvotřídní židle KidChair, taburetky Kidstool a lavice KidBench.

Stolek je vyroben z nejkvalitnějších plastů pomocí speciální technologie Blow Molding, která dodává hračkám Smoby nejvyšší odolnost a pevnost. Stolek je velmi stabilní a jeho robustní nohy jsou přizpůsobeny i pro hru v interiéru. Oblé hrany zaručují dětem bezpečnost a povrch stolku je jemný, sametový na dotek. Výška stolku je 45 cm, takže na něj snadno dosáhnou i malé děti. Rozměry stolku jsou 76*52*45 cm a jeho váha je 3,9 kg. Praktický stůl tak bez námahy přesunete, kamkoli budete potřebovat a umožňuje rychlou montáž.

Zahradní stolek od Smoby přináší dětem dostatek prostoru na malování, kreslení obrázků, rovněž se na něm pohodlně nají, spolu se sourozenci a kamarády. Na stolku se dají rozložit i různé hry, puzzle a své uplatnění najde i při zahradní párty. Dokonale zapadne do každé zahrady, pomáhá u dětí rozvíjet sociální vazby, fantazii a představivost. Stolek děti využijí během celého roku, během chladnějších měsíců v interiéru a během teplých, slunečných dní v exteriéru.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu76*52*45 cm
Celková výška45 cm
Rozměry balení54*12*79 cm
Celková délka76 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,9 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.