Stůl pro děti Kid Furniture Table Green Smoby zelený s UV filtrem od 18 měsíců

Popis produktu

Stůl pro děti Kid Furniture Table Green představuje originální zahradní doplněk od francouzského výrobce Smoby, který potěší všechny děti již od 18 měsíců. Stolek je vyhotoven v zeleno-bílé barevné kombinaci a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru, který zabrání jejich vyblednutí. Ke stolku se pohodlně usadí 4 děti, které si mohou vychutnávat občerstvení se svými sourozenci a kamarády na zahradě nebo uvnitř domu. Je vhodným doplňkem k dětským domečkům Smoby a dalšímu zahradnímu nábytku z kolekce Kid Furniture.

Stolek je vyroben z prvotřídních plastů, jeho nohy jsou vyrobeny speciální technologií Blow Moulding, která jim dodává nejvyšší odolnost a pevnost. Stolek je velmi stabilní a jeho robustní nohy jsou uzpůsobeny i pro hru v interiéru. Oblé hrany zaručují dětem bezpečnost a povrch stolku je jemný, sametový na dotek. Výška stolku je 45 cm, takže na něj snadno dosáhnou i malé děti. Rozměry stolku jsou 76*52*45 cm a jeho váha je 3,5 kg. Praktický stůl tak bez námahy přesunete, kamkoli budete potřebovat a umožňuje rychlou montáž.

Zahradní stolek od Smoby přináší dětem dostatek prostoru pro malování, kreslení obrázků, rovněž se na něm pohodlně najedí spolu se sourozenci a kamarády. Na stolku lze rozložit i různé společenské hry, puzzle a své uplatnění najde i u zahradní párty. Dokonale zapadne do každé zahrady, pomáhá u dětí rozvíjet sociální vazby, fantazii a představivost. Stolek děti využijí během celého roku, během chladnějších měsíců v interiéru a během teplých slunečných dní v exteriéru.

Špičkový francouzský výrobce Smoby přináší dětem kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu76*52*45 cm
Celková výška45 cm
Celková délka76 cm
UV filterAno
Hmotnost3,5 kg
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.