Sluneční stříška pool canopy Exit Toys na bazény o rozměru 220*150 cm od 6 let

Popis produktu

Sluneční stříška je vynikajícím doplňkem pro všechny bazény od holandské značky Exit Toys o rozměru 220*150 cm. Černá sluneční clona nabízí během plavání a koupání v bazénu optimální ochranu před silnými slunečními paprsky a nadměrným UV zářením. Stínicí plachtu si dokážete nastavit podle svých potřeb pomocí nastavitelných popruhů a posouvat ji v závislosti na poloze slunce, umožňuje fixaci v libovolné výšce. Díky tomu můžete plavat v úplném nebo částečném stínu, případně ji zcela složíte, abyste si naplno užili sluneční paprsky.

Sluneční stříšku můžete používat samostatně nebo v kombinaci s průhledným krytem bazénu, který rovněž nabízí značka Exit Toys. Sluneční plachta je vyrobena z extra pevného, lehkého materiálu a má vysoce kvalitní povrchovou úpravu. Látka odpuzuje vodu, je odolná vůči oděru a je trvanlivá. Stříška je vhodná i pro bazény od jiných výrobců, které mají rám o rozměrech 210*140 – 220*150 cm, přičemž se ujistěte, že má bazén stejný počet nohou o maximálním průměru 40 mm. Vrchní část rámu by měla být kulatá s maximálním průměrem 50 mm.

Rozměry stříšky jsou 273*210 cm, její výška je 85 cm, váží 11 kg. Její rám je vyroben z nerezavějící oceli a sklolaminátu, vyznačuje se vysokou pevností a odolností. Holandská značka Exit Toys už dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Bazény s doplňky se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, poskytnou zábavu celé rodině!


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu220*150 cm
Hmotnost11 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.