Stříkající vodní slon Aquafant BIG s rotující myškou a napojením na hadici se vzdáleností 2 m od 12 měsíců

Popis produktu

Vodní slon pro děti Aquafan BIG je dokonalá hračka, která zpestří dětem horké letní dny. Vodní slůně se dá napojit na hadici s vodou, díky čemuž představuje skvělé osvěžení při hrách na zahradě. Vodní proud ze slůněte Aquafant má dosah až dva metry, Na hlavě slona sedí malá červená myška, která se otáčí až o 360 stupňů a pomáhá slůněti stříkat vodu do všech směrů. S touto barevnou hračkou od německého výrobce BIG si děti užijí spoustu zábavy a dobrodružství. Vodní slon Aquafant je vhodný pro všechny děti od 12 měsíců. Plast, ze kterého je slon vyroben je ošetřen UV filtrem, který chrání barvu před vyblednutím a hračka je tak dlouho krásná a zářivá jako v první den.

Dětský použijte vodní slon Aquafant má rozměry 20*20*16 cm a hmotnost 0,6 kg, takže se ta snadno přenášet do kterékoli části zahrady. Děti si ho s sebou mohou vzít na dovolenou, na chatu či k vodě a o zábavu budou mít stále postaráno. Slůně hýří barvami, takže každé dítě se při něm po vyčerpávajících prázdninových hrách velmi rádo osvěží a stane se jeho každodenním společníkem. Rodiče budou možná svým nejmenším závidět toto skvělé a zábavné osvěžení. Stačí napojit hadici a z barevného chobotu slona Aquafant začne stříkat voda. Slůně má krásnou modrou barvu, žluté ouška, ocásek a chobot a na jeho hlavě sedí červená myška, která mu dělá společnost, zatímco děti odpočívají.

BIG je německý výrobce, která má mezinárodně vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných materiálů. Na hračku je poskytnuta záruka 3 roky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu20*20*16 cm
Celková výška16 cm
Rozměry balení35*46*29 cm
Celková délka20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,6 kg
Notedostrek až 2 m
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.