Dřevěná fotbalová hra Flipper Foot Champions Janod #VALUE! od 3 let

Popis produktu

Stolní fotbal Flipper Foot Champions je hračka s úžasným francouzským designem pro dívky i chlapce od 3 do 8 let. Stolní fotbal pro děti má fotbalové hřiště se zelenou plochou, čímž dětská hra získává dojem skutečného fotbalového zápasu. Tato dřevěná dětská hračka je zjednodušenou formou klasického stolního fotbalu, protože hráči mají pod kontrolou jen branku, kterou je třeba chránit před útoky soupeře. Nic není lepší než ten pocit, když se vám podaří trefit se do soupeřovy branky a dát gól. Stolní fotbal je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Dopřejte zábavnou hru svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a vzájemné soutěživosti.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože kromě atraktivního designu jsou velmi nápomocné při optimálním vývoji dítěte. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam. Ovlivňují mentální a fyzický rozvoj dítěte, výjimkou není ani mini stolní fotbal pro děti. Manipulací s mini fotbalem se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. V nabídce hraček a doplňků francouzské značky Janod najdeme dřevěné hračky jsou vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Vlastnosti    

  • mini stolní fotbal
  • dřevo má certifikát FSC
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 54*37*7 cm
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • atraktivní francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu54*37*7 cm
Rozměry balení54,5*7*39 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.