Bib'expresso® Steril 3v1 Beaba příprava mléka a sterilizátor šedý od 0 měsíců

Popis produktu

Přístroj na přípravu mléka a sterilizátor Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 je dokonalý pomocník do domácností s malým miminkem. Rychle a jednoduše vám pomůže připravit mléko i o půlnoci. Dokážete to i jednou rukou, když v druhé držíte hladové miminko. Šikovný přístroj na přípravu mléka Beaba v šedé barvě dokáže ohřát již připravené láhve s mlékem, ohřeje vodu na mléko a také lahve sterilizuje. Je vhodný na všechny typy dětských lahví.

Pomocník 3v1

Do zásobníku si můžete vodu nalít předem, a pak ji už jen stisknutím jednoho knoflíku ohřejete. Voda na přípravu mléka se zahřeje za krátkých 30 sekund na ideální teplotu 37°C. Ohřívač na láhve se dá demontovat a přemístit, takže mléko pro miminko ohřejete kdekoliv. Do sterilizátoru se pohodlně vejdou až 3 láhve a stejně si tři láhve uložit do zadního prostoru přístroje Beaba, abyste je měli vždy po ruce. Když přístroj připraví mléko, oznámí vám to zvukovým a světelným signálem. Přístroj Beaba Bib'expresso® Steril 3v1 se čistí automaticky pomocí páry.

O Beaba

Francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojeni rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • přístroj na přípravu mléka 3v1
  • dá se ovládat i jednou rukou
  • ohřívá vodu, láhve s mlékem a sterilizuje
  • orhieva vodu na teplotu 37 ° C za 30 sekund
  • moderní francouzský design
  • výrobek vysoké kvality
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu22*24*34 cm
Celková výška34 cm
Rozměry balení26*23*36 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1188 g
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.