Set stavebnice Vajíčko se zvířátky Animals Eggs Écoiffier 15 cm – zajíc kohoutek a ryba od 18 měsíců

Popis produktu

Set stavebnic – Vajíčko se zvířátky z dílny francouzského výrobce Écoiffier je originální a kvalitní sada 3 stavebnic, které jsou uloženy v praktických vajíčkách, takže je děti od 18 měsíců budou moci jednoduše nosit všude s sebou. Sada stavebnic dětem nabídne 3 krásné barevné skládačky – rybu, kohoutka a zajíčka. Každý díl stavebnice je krásně barevný, upoutá chlapce i dívky na první pohled. Stavebnice z řady Abrick se vyznačují kvalitními plastovými díly, které do sebe dokonale zapadají a umožňují dětem snadnou manipulaci. Děti si po sestavení mohou stavebnici opět rozložit a jednotlivé dílky uložit zpět do vajíček. Tuto krásnou sadu stavebnic nabízíme za akční cenu, takže výhodně ušetříte a připravíte svým dětem hodiny skvělé zábavy.

Výška každého vajíčka je 15 cm. Dílky jsou přizpůsobeny dětským prstíkům, jsou příjemně oblé. Ke každému zvířátku patří i doplněk, který znázorňuje jeho přirozené prostředí. Stavebnice Abrick pomáhají dětem s rozvojem jemné motoriky, učí je trpělivosti, logickému myšlení. Díky zářivým barvám se u nich rozvíjí i fantazie a představivost, vymýšlejí různé příběhy, vytvářejí si svůj vlastní svět. Rozměry každé stavebnice jsou 11*11*15 cm. Stavebnice jsou snadno rozebíratelné, vzájemně kombinovatelné a ideální na doplnění stavebnic řady Abrick, ale dají se použít i samostatně.

Écoiffier je francouzský výrobce, který vyrábí kvalitní dětské hračky. Écoiffier splňuje nejvyšší evropská kritéria, proto jsou hračky Écoiffier vhodné i pro nejmenší děti. Francouzský Écoiffier se vyznačuje originálním designem ovlivněným nejnovějšími trendy, bezpečnostními kritérii v průběhu výroby a kvalitou za přiměřenou cenu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu11*11*15 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.