Stavebnice testovací centrum Porsche Experience Center Majorette 80 dílů 5 autíček od 5 let

Popis produktu

Stavebnice testovací centrum Porsche Experience Center od francouzského výrobce Majorette představuje perfektní dárek pro všechny děti od 5 let, které mají rády svět aut a závodů. Nadčasová stavebnice umožní chlapcům a dívkám zahrát si na testovací řidiče známé automobilky Porsche, přičemž autíčka prověří v licencovaném testovacím centru. Bílá centrální část stavebnice disponuje 2 patry – do patra vede nájezdová rampa k parkovišti a v přízemní části se nachází sekce nabíjení autíček, servis s manuální zvedací rampou a sekce umytí autíčka s pěnovými válci.

Při samotném testování autíčka se malí řidiči a řidičky spolehnou na sadu 5 kovových autíček s otevíratelnými částmi a odpružením – Porsche Cayenne turbo E-hybrid, Porsche 934, Porsche Boxster 718, Porsche 911 GT3 RS Experience a Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Testovací jezdec musí každé autíčko prověřit při zkouškách kvality – čeká na ně kontrola při manuální odpalovací rampě, test na kužel, driftování, test rovnováhy, jízda po nerovném, mokrém povrchu a prudké klesání po schodech. Nádherná stavebnice s testovací dráhou vydrží bavit děti dlouhá léta, přičemž si mohou na dráze otestovat i svá vlastní autíčka, případně ji rozšířit o další autíčka z kolekce Majorette.

Děti si při stavbě testovacího centra naplno vyzkouší své konstruktérské schopnosti, zahrají si na techniky, údržbáře vozidel a testovací jezdce, čímž se přibližují světu dospělých. Budou mít na starosti každodenní chod testovacího centra, přičemž samy organizují jednotlivé zkoušky a vyhodnocují, zda jsou vozidla Porsche připravena na běžný provoz a závody. Každý den objevují nové herní možnosti, získávají zdravé sebevědomí a objevují vlastní identitu. Při hře si zlepšují jemnou motoriku, logické myšlení a při hře s kamarády a sourozenci i komunikační a vyjadřovací schopnosti.

Celkové rozměry testovacího centra jsou 70*60*22 cm, přičemž jeho výška je 22 cm, rozměry testovací dráhy je 60*33*10 cm. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozidel nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu70*60*22 cm
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.