Stavebnice Peppa Pig v domku na stromě PlayBIG Bloxx BIG se 4 figurkami 94 dílů od 1,5-5 let

Popis produktu

BIG stavebnice PlayBIG Bloxx Peppa Pig v domku na stromě je nádherná hračka vhodná pro děti od 18 měsíců. Pohádkový motiv prasátka jménem Peppa a jeho rodinky (Georg, mamka Pig a táta Pig), která nejmenší děti baví v televizi již několik let, zaručí, že tuto pohádkovou skládačku bude milovat každý malý chlapeček i holčička. Z kousků skládačky se dá postavit domek na stromě a pevnost, v níž se hraje celá Peppova rodina, děti si mohou vymyslet vlastní originální příběhy s prasátkem. Stavebnice pro děti má několik možností na skládání, jednotlivé kostky do sebe všelijak zapadají, možnosti na stavění a vymýšlení je hodně. Nejlepší na dětské stavebnici BIG je to, že je kompatibilní s kostkami Lego, tedy vaše děti si je mohou zkombinovat a postavit ještě větší, ještě lépe domky, ještě krásnější a zajímavější hrady, zámky nebo cokoliv, co je napadne. Má 94 dílku a 4 figurky.

Dětské stavebnice Lego nebo BIG jsou nejen velmi zábavnou a veselou hračkou, ale mají obrovský význam při vývoji dítěte. Když děťátko plánuje, navrhuje, vymýšlí, staví a bourá všelijaké domky, hradby a bunkry, rozvíjí při tom svou fantazii, představivost, kreativní myšlení. Když uvažuje nad tím, jak do sebe jednotlivé kostky zapadají, rozvíjí i své logické myšlení. Dále se prostřednictvím dětské skládačky rozvíjejí i pohybové dovednosti a jemná motorika, děti poznávají barvy a tvary, učí se o nových věcech. Zakupte tedy tuto úžasnou pestrobarevnou pohádkovou skládačku svým nejmenším, aby tvořili, vymýšleli, bavili se a rozvíjeli svou kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá přesně jako v první den. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste během hry nikdy nemuseli bát o své ratolesti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu36*25*37 cm
Rozměry balení57*41*35
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.