Stavebnice Peppa Pig Starter Sets PlayBIG Bloxx s figurkou – sada 3 druhů od 1,5-5 let

Popis produktu

Stavebnice Peppa Pig Starter Sets PlayBIG Bloxx obsahuje až 3 druhy stavebnic s motivem prasátka Peppa Pig, takže zaujme každé dítě již od 18 měsíců. Chlapci a dívky se mohou těšit na bohaté množství doplňků, díky kterým si poskládají stavebnici s koníkem, člunem a závodním autíčkem. S veselou figurkou prasátka si tak mohou vymýšlet různá dobrodružství a zahrát si i se svými sourozenci a kamarády. Stavebnicová sada je skvělou volbou pro všechny děti, které teprve začínají se stavebnicemi.

Výhoda stavebnice PlayBIG Bloxx je v tom, že je kompatibilní se stavebnicemi LEGO. Vaše nejmenší děti si tedy mohou zkombinovat své kostky LEGO a BIG a postavit ještě větší a lepší stavby, domky a jiná stavební díla. Dětské stavebnice jsou nejen velmi zábavnou a veselou hračkou, ale mají velký vliv na vývoj dítěte. Když děťátko plánuje, navrhuje, vymýšlí, staví zábavné stavby, hraje si s figurkami a rozvíjí při tom svou fantazii, představivost a logické myšlení. Dále se prostřednictvím dětské skládačky rozvíjejí i pohybové dovednosti a jemná motorika, děti poznávají barvy a tvary.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Plastové dílky stavebnice se vyznačují vysokou UV stabilitou, takže si zachovají své krásné barvy i po dlouhém čase.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu13*9*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,11 kg
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.