Stavebnice Máša a medvěd PlayBIG Bloxx BIG pod stromečkem/se sněhulákem/na lyžích/u krbu 9-14 dílků od 1,5-5 let

Popis produktu

Stavebnice pro děti PlayBIG Bloxx Máša a medvěd je nádherná skládačka vhodná pro děti od 18 měsíců. Motiv pohádky Máša a medvěd, která je v současnosti mezi malými dětmi oblíbená po celém světě, zaručí, že se se stavebnicí BIG zahraje a zabaví každé děťátko. V tomto skvělém balení naleznete 4 krásné stavebnice s různymi motivy: pod stromečkem, se sněhulákem, na lyžích, u krbu. Stavebnice pro děti skládají z 9 až 14 dílků. Stavebnice BIG je kompatibilní s kostkami oblíbené stavebnice Lego, a tak si vaše dítě může obě dětské stavebnice libovolně spojovat a kombinovat.

Kostky do sebe všelijak zapadají, proto je možnosti na stavění a vymýšlení pohádkových dobrodružství velmi mnoho. Dětské stavebnice Lego či BIG jsou nejen velmi zábavnou a veselou hračkou, ale mají obrovský význam při vývoji dítěte. Když děťátko plánuje, navrhuje, vymýšlí, staví a bourá všelijaké domky, hradby a bunkry, rozvíjí při tom svou fantazii, představivost, kreativní a logické myšlení. Dále se prostřednictvím dětské skládačky rozvíjejí i pohybové dovednosti a jemná motorika, děti poznávají barvy a tvary, učí se o nových věcech. Zakupte tedy tuto úžasnou pestrobarevnou pohádkovou skládačku svým nejmenším, aby tvořili, vymýšleli, bavili se a rozvíjely svou kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Symbolem německé značky BIG je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a solidnosti a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá přesně jako v první den. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Německý výrobce BIG je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své ratolesti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu19*10*19 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Barvapestrobarevná
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.