Stavebnice Máša a medvěd na skluzavce PlayBIG Bloxx BIG s 2 figurkami 29 dílů od 1,5-5 let

Popis produktu

BIG stavebnice PlayBIG Bloxx Máša a medvěd na skluzavce je nádherná hračka vhodná pro děti od 18 měsíců do 5 let. Dnes je pohádka Máša a medvěd mezi dětmi velmi oblíbená, proto této veselé barevné stavebnici neodolá žádné nejmenší děťátko. Kromě pohádkového motivu je na skládačce BIG velmi dobré, že je kompatibilní se stavebnicemi Lego. Vaše ratolesti si tedy mohou spojit své skládačky BIG a Lego, aby si mohli postavit ještě větší, ještě lépe domky, ještě krásnější a zajímavější hrady, zámky nebo cokoliv, co je napadne. Stavebnice pro děti má spolu 29 dílů, jednotlivé kostky do sebe všelijak zapadají, možnosti na stavění a vymýšlení je hodně. V balení naleznete i 2 figurky, děti si mohou vymýšlet vlastní originální příběhy se svými oblíbenými postavičkami.

Dětské stavebnice Lego nebo BIG jsou nejen velmi zábavnou a veselou hračkou, ale mají obrovský význam při vývoji dítěte. Když děťátko plánuje, navrhuje, vymýšlí, staví a bourá všelijaké domky, hradby a bunkry, rozvíjí při tom svou fantazii, představivost, kreativní myšlení. Když uvažuje nad tím, jak do sebe jednotlivé kostky zapadají, rozvíjí i své logické myšlení. Dále se prostřednictvím dětské skládačky rozvíjejí i pohybové dovednosti a jemná motorika, děti poznávají barvy a tvary, učí se o nových věcech. Zakupte tedy tuto úžasnou pestrobarevnou pohádkovou skládačku svým nejmenším, aby tvořili, vymýšleli, bavili se a rozvíjeli svou kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako první den po dlouhou dobu. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší dětičky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu33*23*16 cm
Celková délka33 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.