Stavebnice Máša a medvěd na chalupě Bloxx BIG PlayBIG se 2 figurkami 122 dílů

Popis produktu

Dětská stavebnice PlayBIG Bloxx Máša a medvěd na chalupě potěší všechny děti, které mají rády pohádku Máša a medvěd. Pohádková skládačka je nádherná hračka pro děti od 18 měsíců do 5 let. 122 dílků a figurky děvčátka Máši a jejího přítele medvěda poskytují dětem dlouhodobou zábavu při skládání a přenesou děti do pohádkového světa. Stavebnice PlayBIG Bloxx Máša a medvěd na chalupě s jejími obyvateli Mášou a medvědem poskytuje dětem prostor pro uplatnění fantazie, kreativity a vymýšlení nových příběhů spolu s hrdiny pohádky Máša a medvěd.

Chalupa v zimním období se spoustou detailů přináší pro hru dětí podnětné prostředí. Skládáním kostek se u dětí rozvíjí jemná motorika, logické myšlení. Děti poznávají barvy a tvary, učí se o nových věcech. Zajímavým detailem dětské stavebnice BIG je veselý sněhulák, který spolu s kostkami v bílé barvě navodí tu správnou zimní atmosféru. Stavebnice PlayBIG Bloxx jsou navíc výjimečné tím, že je můžete libovolně kombinovat s kostkami Lego Duplo, a tak si děti mohou skládat ještě větší a hezčí domky, vytvářet si vlastní pohádkové městečka nebo cokoliv, podle vlastní fantazie.

Jednotlivé dílky stavebnice PlayBIG Bloxx a Lego do sebe dokonale zapadají. Dětská stavebnice je zábavnou hračkou pro děti všech věkových kategorií. Vedle hře a zábavě mají stavebnice i obrovský význam při vývoji dítěte. Zakupte tedy tuto úžasnou pestrobarevnou pohádkovou skládačku svým nejmenším, aby tvořili, vymýšleli, bavili se a rozvíjely svou kreativitu na maximum. Plast, ze kterého je stavebnice pro děti vyrobena, obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako v první den po dlouhou dobu.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Symbolem německé značky BIG je buvol, kterého charakterizuje síla, robustnost a odolnost. Těmito vlastnostmi se vyznačují i ​​dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Na dětskou hračku německý výrobce BIG poskytuje nadstandardní záruku 3 roky. BIG je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší dětičky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu49*23*30 cm
Celková výška30 cm
Celková délka49 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,4 kg
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.