Garáž 7patrová se 2 motorizovanými výtahy Super City Garage Majorette se zvukem a světlem elektronický vláček a 6 kovových autíček od 5 let

Popis produktu

7patrová garáž Super City Garage od francouzského výrobce Majorette představuje fantastický dárek pro všechny děti již od 5 let. Velká stavebnice se 7 patry je vybavena 2 motorizovanými výtahy pro automobily, které mají k dispozici až 35 parkovacích míst, odkud dokážou sjet na zem po spouštěcích rampách. Realistický zážitek při hře s městskou garáží umocňuje také 6 zvukových a světelných efektů. Spolu s garáží mají děti k dispozici také 6 modelů autíček s kovovou karoserií, mezi nimiž je Audi R8 Coupé, Ford Mustang Police, Ford Mustang GT, Toyota Hilux, Iveco Ambulance a Iveco Fire Brigade. Kombinace sportovních a služebních autíček umožní dětem naplno využívat svoji fantazii a představivost při hře na závodníky a různá povolání.

Chlapci i dívky se zabaví i s elektronickým vláčkem v krásném oranžovém provedení, který jezdí po okruhu na nejnižší úrovni garáže. Propracovaný systém herních zón umožní dětem plnohodnotně využívat všech částí stavebnice a vytvářet si vlastní herní scénáře. Čeká na ně vlakové nádraží, automobilový servis, policejní stanice, hasičská stanice a heliport. Nadčasová garáž je vyhotovena v pestrých barvách, v každém dětském pokoji vytvoří veselou a radostnou atmosféru. Děti budou každý den objevovat nové herní možnosti, mohou si s ní zahrát i se svými kamarády a sourozenci. Garáž si mohou kdykoli doplnit i o další skvělá autíčka, takže se s ní zabaví na celá léta. Stavebnice se napájí 4 baterie typu 1,5V R03 a 3 baterie typu 1,5V R14 (nejsou součástí balení). Rozměry stavebnice jsou 128*78*73 cm.

Děti si při stavbě garáže plně vyzkouší své konstruktérské schopnosti. Budou se starat o správné parkování autíček a vyrážet na akce se zásahovými autíčky. S komplexní stavebnicí si rozvíjí technickou představivost, prostorové vidění a logické myšlení. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které mají v oblibě děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu128*78*73 cm
Celková výška73 cm
Celková délka128 cm
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 4x1,5V R03 a 3 x 1,5 V R14 (not included)
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.