Stavebnice patrová garáž s kamionem Abrick Écoiffier se skládacími 9 autíčky a postavičkou od 18 měsíců

Popis produktu

Stavebnice patrová garáž s kamionem Abrick je špičková hračka od francouzského Écoiffier, se kterou si zahrají všechny děti a zejména chlapci od 18 měsíců. V moderní garáži se malí řidiči v myčce na přízemí postarají o vzhled svého oblíbeného autíčka. Ve druhém patře se nachází šikovné parkovací místo a pro rychlý start je na nejvyšším patře připravena startovní pozice se spouštěcí rampou, která vede až do přízemí. Součástí garáže je i benzínová pumpa, v níž si natankují do autíčka palivo. Je umístěna před garáží na příjezdovém okruhu. O technický stav vozidel se postará postavička mechanika.

Malé přepravce překvapí červený kamion, který dokáže na své 2patrové plošině odvézt najednou až 6 autíček. V sadě se celkově nachází 9 skládacích autíček, děti se mohou těšit na klasické osobní vozy, také pracovní odtahové vozidlo, které pomůže při poruchách a dopravních problémech. Hra s autíčky a parkovací garáží pomáhá s všestranným rozvojem dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Rozměry garáže jsou 55*48*33 cm. Pestré barvy a realistické provedení garáže s originálními názvy zaujmou každé dítě.

Francouzský Écoiffier již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky, které splňují nejvyšší evropská kritéria, proto jsou hračky Écoiffier vhodné i pro nejmenší děti. Ve světě, kde se nejčastěji setkáváme s výrobky vyrobenými v Číně, se výrazně odlišuje francouzský výrobce originálním designem ovlivněným nejnovějšími trendy, bezpečnostními kritérii v průběhu výroby a kvalitou za přiměřenou cenu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*48*33 cm / 41*9*17 cm
Celková výška55 cm
Celková délka41 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,4 kg / 0,75 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.