Stavebnice Dino Ranch Hatchery PlayBig Bloxx BIG líheň s koupelnou a 2 figurkami 86 dílů od 1,5–5 let

Popis produktu

Stavebnice Dino Ranch Hatchery BIG představuje vynikající dárek pro všechny kreativní děti od 18 měsíců. Originální 86dílná stavebnice obsahuje kvalitní dílky na stavbu koupelny a líhně pro dinosaury známé z televizní série Dino Ranch. Nádherná stavebnice koupelny a líhně je vybavena také vanou pro dinosaura, vajíčky a spoustou skvělých doplňků, mezi kterými se nachází i figurka Min a dinosaura Clovera. Dětská stavebnice zabaví chlapce a dívky na dlouhá léta a přinese jim spoustu radostných zážitků při hře s jejich oblíbenými dinosaury.

Jednotlivé dílky stavebnice jsou vyrobeny v pestrých barvách s veselými obrázky. Animovaný motiv Dino Ranch umocňuje dětské zážitky při hře se stavebnicí, podněcuje jejich fantazii a představivost. Oblé dílky jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu a velikostí jsou uzpůsobeny pro malé dětské ruce, pomáhají jim rozvíjet jemnou motoriku, logické myšlení a prostorové vidění. Stavebnice PlayBIG Bloxx je kompatibilní se stavebnicemi LEGO. Chlapci a dívky si tedy mohou zkombinovat své kostky LEGO a BIG a postavit ještě větší a krásnější stavby, domečky a jiná stavební díla.

BIG je německá značka, která má celosvětově vedoucí postavení v produkci kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují kvůli její prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Stavebnice evropské kvality byla vyrobena v Itálii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.