Stavebnice Abrick patrová garáž s kamionem Fast Car Écoiffier se 7 auty a 1 postavičkou od 18 měsíců

Popis produktu

Stavebnice patrová garáž s kamionem Fast Car je špičková hračka od francouzského Écoiffier, se kterou si zahrají všechny děti a zejména kluci od 18 měsíců. V moderní garáži se řidiči v automyčce v přízemí postarají o vzhled svého oblíbeného autíčka. Ve druhém patře se nachází parkovací místo a pro rychlý sjezd je v nejvyšším patře startovací pozice se spouštěcí rampou, která vede až do přízemí. Součástí garáže je také benzínová pumpa, ve které si natankují do autíčka palivo. Je umístěna před garáží na příjezdovém okruhu. O technickou kontrolu autíček se postará figurka mechanika.

Malé přepravce potěší červený kamion, který dokáže na své plošině odvézt najednou až 6 autíček. V sadě se celkově nachází 7 skládacích autíček, děti se mohou těšit jak na klasická osobní vozidla, tak i pracovní odtahové vozidlo, které pomůže při poruchách a dopravních problémech. Hra s autíčky a parkovací garáží všestranně rozvíjí i nejmenší děti. Je velmi důležité vést děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Rozměry garáže jsou 55*48*33 cm. Pestré barvy a realistické provedení garáže s originálními názvy zaujmou každé dítě.

Francouzský Écoiffier už dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky, které splňují nejvyšší evropská kritéria, proto jsou hračky Écoiffier vhodné i pro nejmenší děti. Ve světě, kde se nejčastěji setkáváme s výrobky vyrobenými v Číně, se francouzský výrobce výrazně odlišuje originálním designem ovlivněným nejnovějšími trendy, bezpečnostními kritérii v průběhu výroby a kvalitou za přiměřenou cenu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*48*33 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,4 kg / 0,75 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.