Sprchová hlavice ke všem domečkům Shower 3in1 Smoby upevnitelná na stěnu/na zem/do ruky od 2 let

Popis produktu

Sprchová hlavice Shower 3v1 od francouzského Smoby představuje skvělý doplněk ke všem zahradním domečkům Smoby a zabaví se s ní děti od 2 let. Sprchová hlavice se jednoduše napojí na zahradní hadici a chlapci a dívky si užívají osvěžujícího proudu vody. Sprchová hlavice lze upevnit na domek, položit na trávník nebo ji děti mohou držet klasicky v rukou. Vodní trysky ve sprchové hlavici nabízejí 2 módy stříkání vody: klasický a rotační, takže se děti mohou těšit na spoustu radostných chvil se svými kamarády a sourozenci.

Sprchová hlavice je vyrobena z kvalitního plastového materiálu se zaoblenými hranami, takže je maximálně bezpečná pro hru dětí. Během horkých letních dnů přinese vašim nejmenším chladivé osvěžení, kluci a holky budou trávit venku více času a rozvíjet své pohybové schopnosti. Tento skvělý doplněk k domečkům Smoby rozšíří možnosti dětských aktivit, přispívá také k rozvoji fantazie a představivosti, děti získají řadu nezapomenutelných zážitků. Zahradní hadice není součástí balení.

Francouzský Smoby přináší dětem moderní hračky pro děti už celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu30*15*5 cm
Celková délka29 cm
Hmotnost500 g
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.