Kuchyňské spotřebiče 100%Chef Écoiffier vaflovač kávovar a pokladna od 18 měsíců

Popis produktu

Kuchyňské spotřebiče 100% Chef se stanou oblíbenými doplňky pro všechny děti od 18 měsíců, které si rády hrají hry na různá povolání. Kuchyňská souprava v sobě skrývá bohatou sadu doplňků, přičemž se děti mohou těšit na realistický kávovar s kapslemi a šálkem, pokladnu s mikrofonem a rovněž využijí i krásný vaflovač s vaflemi, které si dochutí šlehačkovým krémem v láhvi. Potěší je i rekvizity bankovek a mincí, v balení najdou i repliku služebního mobilu, aby si připadali jako ve skutečném zaměstnání. Na náročné zákazníky čeká platební karta, takže nebudou muset platit v hotovosti. Všechny doplňky jsou perfektním doplňkem do dětských kuchyněk, ale i obchůdků, restaurací a kaváren. Jsou vyrobeny z kvalitního plastu, který je odolný a dlouho vydrží.

Se sadou spotřebičů zažijí děti hodiny skvělé zábavy, zabaví se s ní sourozenci i kamarádi. Společně vytvoří hru na kuchaře, zákazníky a prodavače, učí se odpovědnosti a přibližují se světu dospělých. Zlepšují si své komunikační schopnosti, logické myšlení a sociální cítění. Pochopí, k čemu slouží jednotlivé doplňky, počítají peníze a získávají základy finanční gramotnosti, která je velmi důležitá v pozdějším věku. Rovněž si rozvíjejí i jemnou motoriku a pohybové dovednosti, fantazii a představivost.

Francouzský Écoiffier již dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky, které splňují nejvyšší evropská kritéria, proto jsou hračky Écoiffier vhodné i pro nejmenší děti. Ve světě, kde se nejčastěji setkáváme s výrobky vyrobenými v Číně, se výrazně odlišuje francouzský výrobce originálním designem ovlivněným nejnovějšími trendy, bezpečnostními kritérii v průběhu výroby a kvalitou za přiměřenou cenu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.