Sportovní kočárek Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Jogger Smoby polohovatelný se stříškou a gumovými kolečky

Popis produktu

Sportovní kočárek Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny je moderní a praktický sportovní kočárek-bugina, vhodný pro panenku s velikostí 32–42 cm. Nádhernému kočárku v růžových, pastelových barvách, se potěší holčičky od 3 let, které si do něj položí panenku a zafixují si ji s ochranným pásem. Tříkolový kočárek je vyroben z pevné kovové konstrukce v kombinaci s plastem, je lehký a zároveň stabilní. Holčičkám se bude s kočárkem velmi snadno manipulovat, kvalitní gumová kolečka zaručí tichý chod a přední kolečko je navíc vybaveno i blatníkem. Sedadlo pro panenku je polohovatelné, takže si ho holčičky rychle přizpůsobí svým potřebám.

Dětský kočárek bugina pro panenku Trio Pastel je pohodlný, a plastové sedadlo je potažené speciálním textilem s bezpečnostním pásem. Stříška na kočárku ochrání panenku před slunečními paprsky a úložný prostor holčička využije na doplňky k panence. Kočárek se jednoduchým způsobem dá poskládat a vzít kamkoliv s sebou. Nezabírá tak mnoho místa. Panenka není součástí produktu. Je to realistická replika opravdového dětského kočárku. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku. Rozměry kočárku jsou 74*39*63 cm, přičemž celková výška rukojetí je 63 cm a délka kočárku 74 cm.

Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Plastový materiál hraček Smoby je kvalitní a sametový na dotek. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku a přitom napodobuje dospělé. Ostatní doplňky jsou plně kompatibilní s kočárkem Maxi Cosi & Quinny, a lze je kombinovat.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu74*39*63 cm
Celková výška63 cm
Rozměry balení32*19*53 cm
Celková délka74 cm
Výška rukojeti63 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,6 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.