Kočárek pro panenku Maxi Cosi&Quinny Jogger Smoby sportovní polohovatelný růžový

Popis produktu

Sportovní kočárek pro panenku Maxi Cosi & Quinny Jogger je stylový kočárek pro panenku ve sportovním provedení, vhodný pro dívky od 3 let. Kočárek pro panenku Smoby je polohovatelný, dá se měnit poloha sedací části. Panenka může sedět nebo ležet, podle přání malé maminky. Kočárek má pevný kovový rám. Dětský kočárek pro panenku má kvalitní gumová kolečka pro pohodlnou jízdu. Jeho rozměry jsou 74*39*63 cm, výška je 63 cm. Do kočárku je vhodná panenka s maximální výškou 42 cm.

Na rám kočárku Smoby je možné nasadit sedačku Maxi Cosi. Zadní kola jsou od sebe vzdálena a tak dítě snadno manévruje s kočárkem do stran, s lehkostí překonává i překážky na silnici. Na sedadle kočárku se nachází bezpečnostní pás pro panenku. Kočárek má dvě polohy, sedadlo lze otáčet tak, že panenka sedí buď obličejem k holčičce nebo zády, tedy ve směru jízdy. Pod sedadlem kočárku se nachází praktický košík na hračky.

Sportovní kočárek Smoby má realistický vzhled jako opravdový kočárek pro děti a proto se bude každá holčička cítit jako opravdová maminka. Kočárek Smoby je vyhotoven v krásné kombinaci tmavě růžové barvy s bílou a šedo-černými detaily. Hra s panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku a přitom napodobuje dospělé. Kočárek pro panenku se čistí použitím jemně navlhčeného hadříku.

Produkty Smoby se vyznačují vysokou kvalitou, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty.

Vlastnosti

  • pro děti od 3 let
  • rozměry 74*39*63 cm
  • vhodný pro panenku do 42 cm
  • má gumová kolečka, polohovatelné sedadlo

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu74*39*63 cm
Celková výška63 cm
Rozměry balení32*19*53 cm
Celková délka74 cm
Výška rukojeti63 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,6 kg
KolaEVA rubber silent wheels
Notefor doll up do 42 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.