Conector Junior Peppa Pig Educa 40 karet a 200 otázek s inteligentním perem

Popis produktu

Dětská společenská hra Conector Junior Peppa Pig je skvělá hra pro děti od 3 let, která je inspirována oblíbeným motivem veselého prasátka Peppa Pig. Součástí této hry je 40 karet a 200 otázek, se kterými se děti naučí spoustu nových věcí. Podstata hry Conector spočívá v rozvoji logického myšlení skrze jednoduché spojování obrázků. Děti spojují jednotlivé otázky s odpověďmi na hrací desce. Společenská hra Conector je zdrojem skvělé zábavy a hravého učení pro děti, proto by neměla chybět v rukou žádného zvědavého a šikovného dítěte.

Inteligentní pero má LED světlo, které se rozsvítí zeleně, když je odpověď správná a červeně, když dítě vyznačí nesprávnou odpověď. Tato společenská hra stimuluje v nejmenších dětech touhu učit se nové věci. Má moderní a nadčasový design, který okouzlí jak chlapečky, tak i holčičky. Rozměry této kompaktní společenské hry jsou 24*24*5 cm, tedy děti si ji snadno přibalí na výlet či dovolenou a mohou si s ní zahrát kdekoli. Obsahuje základní prvky pro vzdělávání: tvary, barvy, čísla, logiku, spojování.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je spousta krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší kolekci. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu.

Doprava 79

Technické parametry

Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.