Rodinná společenská hra Le Lynx Educa 400 obrázků ve francouzštině od 6 let

Popis produktu

Rodinná společenská hra Le Lynx 400 je od španělského výrobce Educa a obsahuje až 400 různých obrázků, speciálně upravených tak, aby se dětem snadno hledaly. Hra ve francouzštině je určena pro děti již od 6 let a je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hrou Le Lynx se cvičí paměť, pozornost a reflexy. Hra Le Lynx je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody.

Pravidla hry:

Varianta A: Děti si sestaví kulatou herní desku, na níž se nacházejí různé obrázky a pak si vezmou z krabice náhodně 3 kartičky s obrázky. Položí si je obrázkem směrem dolů a po signálu je otočí a hned mohou hledat shodné obrázky na herní desce. Poté, co první dítě položí všechny své kartičky na správné místo na herní desce, se stává vítězem nebo získává bod a hra pokračuje dál, dokud děti nevyberou všechny obrázky z krabice. Dítě s největším počtem shodných párů vyhrává hru!

Varianta B: Nehrající hráč vybere libovolnou kartičku z krabice a ukáže ji ostatním dětem, které začnou na herní desce najednou hledat shodný obrázek. Při nalezení shodného páru si vítěz odloží kartičky a hra pokračuje, dokud se nebyrou všechny kartičky z krabice. Následně se spočítají shodné páry u každého dítěte a vítězem je ten, kdo jich našel nejvíce.

Hra obsahuje:

Krabici na poskládání, herní desku a 400 karet s různými obrázky zvířátek, věcí, objektů...

Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry.

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení38*28*6 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.