Společenská hra Buen Camino Card Game Extended Educa 126 karet od 8 let – ve španělštině, francouzštině angličtině a portugalštině

Popis produktu

Společenská hra Buen Camino od španělské společnosti Educa představuje skvělý dárek pro dospělé a děti od 8 let. S touto společenskou hrou se děti pokoušejí překonat různá dobrodružství a sbírají různé zdroje, aby dokázaly projít 5 závěrečných fází hry Camino de Santiago. Skvělá společenská hra je určena pro 2-4 hráče, obsahuje až 126 herních karet, 28 značek, 4 figurky a jiné doplňky. Hra je lokalizována v anglickém, španělském, francouzském a portugalském jazyce, také pokyny. Společenská hra pro děti se rychle stane zábavou pro celou rodinu.

Společenská hra zkrátí dlouhé zimní či letní večery, dá se snadno sbalit a vzít i na cesty. Společenské hry pomáhají rozvíjet paměť a logické myšlení, postřeh, trpělivost, ale také soutěživost mezi dětmi. V nabídce firmy Educa je spousta krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší kolekci. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. Jelikož je tato společenská hra lokalizována v cizích jazycích, děti si s ní procvičí i znalost jiných jazyků.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
JazykEnglish,Spanish,French
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.