Společenská hra Zoonimooz Cow Speed Game Janod v angličtině od 4 let

Popis produktu

Dětská společenská hra Zoonimooz Cow - Speed ​​Game je pěkná a zábavná hračka vhodná pro děti od 4 do 8 let, ideální pro 2 až 4 hráče. Hra Zoonimooz Kráva je skvělá karetní hra pro děti, při které se testuje kdo je nejšikovnější a nejrychlejší, posiluje se jemná motorika a dětí, vzájemná soutěživost, rychlost a postřeh. Cíl hry je sesbírat jako první stádo 5 kraviček. Obsahuje 36 karet s kravičkou, 4 kravičkové sešity, 1 moo moo krabička a návod. Společenská hra pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Přichází v praktickém a zároveň velmi pěkném balení - v barevné plechovce, která poslouží i na uskladnění jiných hraček.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, testuje se postřeh a trpělivost dětí. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Janod je výrobce, jehož historie sahá do roku 1970 a zabývá se výrobou prvotřídních hraček pro děti s francouzským designem. Jsou to nejen zábavné hračky, ale i prostředky na rozvoj inteligence dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • společenská hra pro 2-4 hráčů
  • obsahuje 36 karet s kravičkou, 4 kravičkové sešity, 1 moo moo krabička a návod
  • vhodná pro děti od 4 do 8 let
  • ideální na rozvoj postřehu, trpělivosti, soutěživosti
  • v pěkné plechové dóze
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.