Společenská hra Slova 3,2,1... Go! Challenge Words Educa 48 slov 150 písmen španělsky od 6 let

Popis produktu

Společenská hra Slova 3,2,1... Go! Challenge Words od španělského výrobce Educa představuje skvělý dárek pro děti od 6 let. Hra se slovíčky ve španělském jazyce sestává ze 48 kartiček se slovíčky s obrázky a 150 barevnými písmenky. Děti mají za úkol co nejrychleji najít a správně seřadit písmenka, aby získaly správné slovíčko, které vidí na své kartičce. Hravým způsobem se tak učí abecedu, učí se nová slovíčka a jejich význam ve španělském jazyce. Díky nádherným obrázkům si ještě lépe zapamatují jednotlivá slovíčka, cizojazyčná hra je zabaví na dlouhé hodiny.

Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hrou Challenge Words se procvičuje pozornost a reflexy, paměť a obohacuje slovní zásoba v cizím jazyce. Je to ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale je vhodná i na výlety na chatě či u vody. Pravidla hry jsou ve španělském jazyce.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení25*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.