Společenská hra Šampioni mezi zvířaty Planeta Tierra Board Game Educa 96 karet od 7 let ve španělštině

Popis produktu

Společenská hra Rychlá zvířata od španělského výrobce Educa potěší všechny děti od 7 let, které se s ní výborně zabaví a naučí spoustu nových informací o zvířatech. Pokusí se hledat zvířecí šampiony s charakteristickými vlastnostmi a rychle k nim přiřadit správné karty. Výborná hra prověří nejen znalosti, ale také rychlé reakce dítěte, učí se objevovat okolní svět hravou formou. Naučná společenská hra je lokalizována ve španělštině, takže ji doporučujeme těm, kteří by si rádi rozšířili znalosti a slovní zásobu v tomto zajímavém jazyce.

Společenská hra obsahuje 96 herních karet, hrací desku, žetony a instrukce ve španělštině. Cizojazyčná společenská hra je vhodná pro 2–4 hráče a jedna hra trvá přibližně 30 minut. Vědomostní hra zabaví nejen děti, ale i dospělé, zahraje si s ní celá rodina. Dozví se zajímavé informace o zvířatech z celého světa, rozšiřují si své obzory a soutěží se svými nejbližšími. Děti se díky ní naučí lépe koncentrovat a rychleji reagovat na podněty při soutěžích.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
Barvabéžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.