Společenská hra Rapidiplex Janod na rozvoj paměti od 4 let

Popis produktu

Dětská společenská hra Rapidiplex z dílny francouzských designérů Janod je pěkná a naučná hračka vhodná pro dívky a chlapce od 4 do 8 let. Hra je ideální pro 2-4 hráčů. Obsahuje 4 karty s představiteli cirkusu a průsvitné kartičky, které se ukládají na jednotlivá políčka. Hráči mají za úkol uložit průsvitné kartičky na správné políčko své hrací karty v co nejkratším čase. Vyhrává hráč, který zaplní svou hrací kartu jako první. Starší děti si mohou určit i vlastní pravidla, například při ukládání průsvitných kartiček na svou hrací plochu použijí pravidla hry Bingo. Fantazii při hře se meze nekladou. Je to krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky francouzské značky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Uvažováním nad dalšími kroky ve hře se rozvíjí i jejich logické myšlení. Tato dětská hračka Janod je skvělým společníkem na dlouhé cesty, aby děti zahnali nudu a zažili kopec zábavy. Dopřejte tuto zábavnou společenskou hru Rapidiplex svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a procvičování paměťových schopností.

Společnost Janod přináší na trh kvalitní hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award.

Vlastnosti          

  • společenská hra pro celou rodinu
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 4 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, logického myšlení
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu15*15 cm
Rozměry balení20*8*17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.