Pexeso Plemeno Farma Janod na rozvoj paměti 24 dílů od 4 let

Popis produktu

Dětské pexeso Pleximeno Farma je pěkná a naučná hračka francouzské značky Janod vhodná pro dívky a chlapce od 4 do 8 let. Hra je ideální pro 2-4 hráčů. Nový typ pexesa s průsvitnými kartičkami dělá tuto oblíbenou hru dětí ještě více zajímavější. Hráči mají za úkol vytvořit pár z 2 kartiček tak, aby spolu tvořily obrázek. K průsvitné kartičce, kterou si táhnou ze sáčku, musí najít tu správnou kartičku s obrázkem. Při hře s pexesem si děti procvičují paměť a jemnou motoriku. Společenská hra Pleximeno Farma je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Uvažováním nad dalšími kroky ve hře se rozvíjí i jejich logické myšlení. Tato dětská hračka Janod je skvělým společníkem na dlouhé cesty, aby děti zahnali nudu a zažili kopec zábavy. Dopřejte tuto zábavnou společenskou hru Pleximeno Farma svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a procvičování paměťových schopností.

Francouzská společnost Janod přináší na trh kvalitní hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award.

Vlastnosti          

  • společenská hra pro celou rodinu
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 4 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, logického myšlení
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*15 cm
Rozměry balení20*8*17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Dílky puzzle24
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.