Společenská hra Les Petits Chevaux Educa ve francouzštině

Popis produktu

Dětská společenská Les Petits Chevaux ve francouzštině je od španělského výrobce Educa. Obsahuje herní plochu s koňskou tematikou, kostky a figurky. Dětská společenská hra Les Petits Chevaux je určena pro chlapce či dívky od 3 let, ale pobavit se s ní dokáže celá rodina. Tato hra, tak jako všechny společenské hry od výrobce Educa, je vyrobena precizní a poctivě a je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová.

Rodinná společenská hra Les Petits Chevaux má v podstatě stejná pravidla, jako známé "člověče nezlob se". Herní plocha má políčka a "domky" a cílem je umístit všechny figurky do domečku - všechny koně do stáje - které se hýbou vždy o tolik políček, kolik padne na kostce. Platí klasické pravidla člověče is výhozem figurek, čili hra je dynamická a zábavná. Les Petits Chevaux je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer místo sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody.

Hra je určena pro 2 až 4 hráčů. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality - produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení22,5*22,5*4,7 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.