Společenská hra Ludo Game Set Snakes & Ladder Janod ve francouzštině od 5 let

Popis produktu

Společenská hra Ludo Game Set Snakes&Ladder je pěkná hra pro rodinu v angličtine vhodná pro děti od 5 let. Společenská hra pro celou rodinu se hodí na dlouhé letní či zimní večery pro děti, které nesnášejí nudu. Balení slouží jako úložný prostor a zároveň jako hrací desky na hru ve stylu Člověče, nezlob se a na hru Hadi a žebříky. Celá rodinná hra je vtipně ilustrovaná zvířátky z celého světa. Dopřejte tuto zábavnou hru svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a vzájemné soutěživosti. Je to krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Uvažováním nad dalšími kroky ve hře se rozvíjí i jejich logické myšlení a strategické plánování. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této společenské hře pro celou rodinu neodolá žádné dítě.

Výrobce Janod se zabývá produkcí kvalitních a originálních dětských hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • společenská hra pro celou rodinu
  • hra ve stylu Člověče, nezlob se a Hadi a žebřík
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 5 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, logického myšlení
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu32*32*5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.